Lezingen

In onze cursusruimte kunnen we met een kopje koffie onze handen laten rusten en ons hoofd laten werken om kennis op te nemen bij lezingen over bijen en een lezing over meubels en architectuur. We sluiten de lezingen af met een drankje.

Bijenkasten en bijen – Vrijdagavond 23 november 2018
Marianne Eekhof geeft een lezing over bijen en bijenkasten. Bijenkasten zijn het “meubel” van bijen. Zij zijn essentieel voor de imker om een bijenvolk te huisvesten en honing te winnen. Marianne is imker en leidt mensen op om bijen te houden. De lezing is een “opstap” naar de Winter- en Lenteworkshops waar we de gelegenheid bieden om een eigen bijenkast te maken.

De lezing vindt plaats in onze cursusruimte.
Aanvang: 19.30 uur.
Kosten: wij vragen een vrijwillige bijdrage voor het Guatemalaproject.

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven.

Architectuur en meubels – Vrijdagavond 15 februari 2019
Als voorproefje voor onze excursie naar het museum Het Schip, die een week later is. Hoe zit het met design? Waar komt het vandaan? Welke behoeftes vervullen onze (design) meubels? Daar zal de avond over gaan. De spreker of spreekster is nog niet vastgesteld, daarover later meer.

De lezing vindt plaats in onze cursusruimte.
Aanvang: 20 uur, inloop vanaf 19.30u
Kosten: wij vragen een vrijwillige bijdrage voor het Guatemalaproject.

Via onderstaand formulier kunt u zich opgeven.

INSCHRIJFFORMULIER ACTIVITEITEN JUBILEUM

Maak een keuze

Konijn Meubelmakers
Zuiderweg 52B
1461 GD Zuidoostbeemster

T: 0299-60 30 92
M: info@konijnmeubelmakers.nl

De meubelmakers van Konijn werken in een van elkaar lerende organisatie en oriënteren zich regelmatig op nieuwe ontwikkelingen. Alle medewerkers bij Konijn vinden een gezonde, samenwerking tussen hun bedrijf en de opdrachtgever erg belangrijk.

Medewerkers hebben veel aandacht voor het ambacht, mensen en innovatie. Zij zijn drager van een traditie in een zich snel ontwikkelende wereld waarin mensen met ambachtelijke kennis van groot belang zijn.

Ons bedrijf is onderdeel van een community van mensen en organisaties die het ambacht versterken en vernieuwen.