INTERIEUR

Niets is persoonlijker dan de inrichting van een huis. Het is dan ook een eervolle uitdaging om samen met de opdrachtgever ruimten te creƫren waarin de bewoners zich echt thuis voelen.

KASTEN

Kasten nemen vaak een prominente plaats in. Ze zijn in de eerste plaats functioneel als opbergruimte. Konijn Meubelmakers legt zich er op toe dat kasten altijd een organisch geheel zijn met de ruimte en de overige inrichting.

KEUKENS

Onze keukens worden vormgegeven als de ontmoetingsplek in huis. Een leef- en werkruimte waarin eten bereiden een logische activiteit is. Iedere keuken is uniek, passend bij de opdrachtgever en de woning.

ZAKELIJK

Klanten vragen ons een bijdrage te leveren aan de uitstraling van hun bedrijf of organisatie. Wij doen dat door de functionele ruimte samen met hen zo te ontwerpen dat medewerkers en klanten zich thuis voelen.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie

Konijn Meubelmakers
Zuiderweg 52B
1461 GD Zuidoostbeemster

T: 0299-60 30 92
M: info@konijnmeubelmakers.nl

De meubelmakers van Konijn werken in een van elkaar lerende organisatie en oriƫnteren zich regelmatig op nieuwe ontwikkelingen. Alle medewerkers bij Konijn vinden een gezonde, samenwerking tussen hun bedrijf en de opdrachtgever erg belangrijk.

Medewerkers hebben veel aandacht voor het ambacht, mensen en innovatie. Zij zijn drager van een traditie in een zich snel ontwikkelende wereld waarin mensen met ambachtelijke kennis van groot belang zijn.

Ons bedrijf is onderdeel van een community van mensen en organisaties die het ambacht versterken en vernieuwen.