ELEKTRISCH HANDGEREEDSCHAP

In deze cursus van 9 dagdelen leer je omgaan met de meest voorkomende elektrische handgereedschappen. Je leert werken met verschillende freesmachines, zaagmachines, afzuig- en schuurmachines..

Wij werken in deze module voornamelijk met Festool gereedschap en leggen daarbij telkens uit hoe andere merken hiervan kunnen afwijken.

De opbouw van de cursus is 2-ledig: 4 van de 9 dagdelen zijn zogenaamde toolworkshops. Per dagdeel behandelden we 1 specifieke gereedschapssoort.

De andere 5 dagdelen ga je aan de slag om 2 werkstukken te gaan maken, een schommelstoel en een massief beuken snijplank. Je komt daarin veel onverwachte problemen tegen die met behulp van machines opgelost kunnen worden. Daardoor leer je nog beter omgaan met gereedschap.

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8.

Cursusgeld (tot 29 augustus 2022) € 665,-
Materiaalkosten € 130,-
Totaal € 795,- 

De Beemster School voor Meubelmaken is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en derhalve vrijgesteld van de heffing van omzetbelasting (btw).

ELEKTRISCH HANDGEREEDSCHAP NIEUWE STIJL – 10 dagdelen

Met ingang van het schooljaar 2022/2023 verandert deze module enigszins: we voegen een extra dagdeel toe, waardoor we je nog meer vertrouwd kunnen maken met elektrisch handgereedschap. Hieronder scharen we  vanaf het nieuwe schooljaar ook een kleine zaagtafel, zoals men dikwijls in eigen werkplaats heeft en besteden we meer aandacht aan de bovenfrees. Dit doen we aan de hand van een extra werkstuk: een klok.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8.

Cursusgeld (29 augustus t/m 31 december 2022) € 790,-
Materiaalkosten € 150,-
Totaal € 940,- 

De Beemster School voor Meubelmaken is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en derhalve vrijgesteld van de heffing van omzetbelasting (btw).

INSCHRIJFFORMULIER ELEKTRISCH HANDGEREEDSCHAP

Maak een keuze. Bekijk het 'specials' overzicht op de agenda-pagina voor de eerstvolgende cursusdata.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie