LEERJAAR 3

Zelfstandig werken onder supervisie. Cursisten die de 2 jarige opleiding hebben gevolgd kunnen inmiddels zelfstandig werken met alle electrische handgereedschappen en de stationaire machines.

In het derde opleidingsjaar ga je in de meubelmakerij van de School aan een eigen werkstuk werken. Dat werkstuk noemen wij de Proeve van Bekwaamheid, een mooie traditionele erkenning van het vakmanschap.

Het werkstuk moet vanaf schets tot afwerking in 20 tot 40 dagdelen gerealiseerd kunnen worden.

Na deze opdracht, het zelfstandig kunnen werken, wordt na een gedegen evaluatie aan de cursist een getuigschrift uitgereikt.

Kosten; zijn afhankelijk van de tijd die je nodig hebt voor het realiseren van je werkstuk. Je kunt dit derde leerjaar per blok van 10 dagdelen inkopen. Prijs per 10 dagdelen; €500,- exclusief materiaalkosten.

Je start het derde jaar met het bespreken van je plan en het doornemen van de stappen om dat te realiseren. Aan de hand van het stappenplan zal de docent je in het derde jaar begeleiden .

Op dit moment is het nog niet mogelijk om grote eigen projecten te doen, zoals een keuken of een garderobekast, omdat we daar niet voldoende ruimte per deelnemer voor hebben. De werkstukken die je wilt gaan maken, dienen op 1 werkbank te passen.

Bekijk ook de overzichtskalender.

INSCHRIJFFORMULIER VRIJE OPDRACHT/LEERJAAR 3

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie

Konijn Meubelmakers
Zuiderweg 52B
1461 GD Zuidoostbeemster

T: 0299-60 30 92
M: info@konijnmeubelmakers.nl