Vragen en antwoorden over STAP financiering.

Wij krijgen van onze cursisten veel vragen over de mogelijkheden van het STAP budget. Natuurlijk zijn zij nieuwsgierig of onze modules en  opleidingen daarmee te financieren zijn.

Om voor het Stapbudget in aanmerking te komen moeten de School en de cursisten nogal wat drempels nemen.

Voor de School geldt dat zij een bepaalde certificeringen moet hebben en aan normen moet voldoen, waarop regelmatig controles plaatsvinden. Voor de School is dat geen onbekend terrein omdat we CRKBO gecertificeerd zijn.

Voor het STAPbudget moeten echter óók de leerlingen door administratieve hoepels springen, die de School ter beschikking zal stellen.

Om voor het STAPbudget in aanmerking te komen moet dus aanzienlijke voorbereidingen worden getroffen en wij willen de administratieve drempel voor onze leerlingen en cursisten om aan STAP deel te nemen zo laag mogelijk maken.

Huidige status

Daaraan wordt de komende winter heel hard gewerkt, zodat we naar verwachting vanaf het vroege voorjaar van 2023 modules van onze opleidingen (deels) via STAP gefinancierd kunnen aanbieden.

Momenteel werkt de School aan certificeringen van zowel de docenten als de School zelf. In dat kader worden zowel de School als sommige docenten op dit moment geaudit.

Daarnaast zet de school een administratief systeem op, om de STAP- drempel zo laag mogelijk te maken.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief én hou deze website en socials in de gaten!