LEERJAAR 2

Het tweede leerjaar kenmerkt zich door de verdieping van verschillende items die voor de uitvoering van het vak van meubelmaken noodzakelijk zijn. Het tweede leerjaar is opgebouwd het totaal van 7 aaneengesloten modules, te weten;

-Tekenen & Rekenen
-Kijk op hout ( materialenkennis)
-Gereedschapstraining
-Sketch up (ontwerpen met de computer)
-Fineren
-Moderne technieken
-Beitel slijpen

Voor de inhoudelijke omschrijving van deze modules, kijk dan bij Specials.

De modules van het tweede leerjaar worden op verschillende dagdelen, zowel overdag als ’s avonds gegeven. Kijk hiervoor op onze agenda.

Je kunt het tweede leerjaar beginnen bij willekeurig elke module. In overleg met de docent kan je beide leerjaren tegelijktijdig volgen.

De modules Tekenen&Rekenen, Kijk op hout, Gereedschapstraining en Moderne technieken zijn verplicht als je wilt doorstromen naar het derde leerjaar.

Voor de deelnemers die snel willen: het 1e en 2e zijn ook tegelijkertijd te volgen. Je bent dan 2 dagdelen per week bij ons bezig. Ook aan het einde van het tweede leerjaar krijgen alle leerlingen een getuigschrift.

Dit leerjaar bestaat uit het volgen van alle bovengenoemde specialisaties. Aan het eind van Leerjaar 2 krijg je een certificaat van deelname.

Vanwege stijgende materiaalkosten en inflatiecorrectie gelden er per 1 september 2018 nieuwe prijzen voor de opleiding. 

Kosten per 1 september 2018: cumulatief van alle specialisaties:  € 2.375,-  ,
In 2 termijnen2x  €1.160 (korting €55) of eenmalig  € 2.300,-  (korting € 75). Voor de prijzen per module, kijk hiervoor bij Specials.

Bekijk ook de overzichtskalender. Voor startdata en meer informatie bel met Frans of Joke, of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact op.

INSCHRIJFFORMULIER LEERJAAR 2

Maak een keuze (of twee en geef bij opmerkingen je voorkeur aan). Je kunt elke periode van 10 weken instappen. Bekijk de eerstvolgende cursusdata op de agenda pagina: https://beemsterschoolvoormeubelmaken.nl/agenda/

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie

Konijn Meubelmakers
Zuiderweg 52B
1461 GD Zuidoostbeemster

T: 0299-60 30 92
M: info@konijnmeubelmakers.nl