cursus

In de cursus Meubelmaken leer je stevige constructies maken met professionele houtverbindingen en de eigenschappen van hout kennen. Al lerend en oefenend werk je aan een leuk werkstuk dat je aan het eind van de cursus mee naar huis neemt.

cursus

opleiding

In plaats van één of meerdere cursussen te doen, kun je bij ons ook kiezen voor een schooltraject. Je begint bij de basis en eindigt met een Proeve van Bekwaamheid: het realiseren van een meubelstuk dat je zelf hebt ontworpen en onder begeleiding uitvoert.

opleidng

specials

Naast de cursus Meubelmaken, bieden we ook nog specials aan. Dit zijn cursussen zoals het lezen en maken van tekeningen, het ontwerpen op de PC, omgaan met elektrisch handgereedschap en stationaire machines, fineren, werken met plaatmateriaal etc.  

specials

Zomerschool 2022

Van 1 t/m 19 augustus geven wij diverse cursussen. Lekker met je handen bezig zijn, nieuwe dingen leren en ontdekken of het vak van meubelmaken iets voor jou is. Natuurlijk kan je deze zomer ook een deel van de reguliere opleiding doen; een heel blok (10 dagdelen) in 1 week!

lepel-snijden-bijl

Beemster School voor Meubelmaken
Zuiderweg 52B
1461 GD Zuidoostbeemster

T: 0299-60 30 92
M: info@beemsterschoolvoormeubelmaken.nl