Nieuwe toekomst in de Hout en Bouw in West-Friesland

 In Bedrijfsuitjes, Opleiding meubelmaken, Scholing

Op 8 juni presenteerde Frans Konijn zijn visie op de waarde van een baan in een Bouw- en Houtbedrijf. De presentatie richtte zich op mensen die al langer werkloos zijn of zich oriënteren op een andere carrière.

De presentaties vonden plaats in Hoorn tijdens een bijeenkomst van het UWV en Werksaam West-Friesland, een samenwerkingsverband van meerdere gemeenten in het kader van de participatiewet.

Deelnemers kregen de kans om een heel lange krul te schaven en daarmee kans te maken op een gratis workshop bij de School voor Meubelmaken.

Hopelijk zijn een paar mensen zo geïnspireerd dat ze een opleiding bij de School gaan volgen.

Nieuwe ideeën opdoen bij Baars en Bloemhoff.

8 juni bezochten een aantal cursisten het nieuwe experience-centrum van Baars en Bloemhoff in Amsterdam Noord.

Het is het derde centrum, geopend op 24 mei, dat het bedrijf samen met 10 partnerbedrijven inrichtte, waar architecten, meubelmakers en anderen zich kunnen oriënteren op de modernste panelen en plaatmaterialen.

Doel van het centrum is een creatieve speelplaats te zijn om nieuwe interieurmaterialen te leren kennen. Een centrum voor kijken, voelen en kennisdelen.

Sinds de opening zijn er al bijna 600 bezoekers geweest

Meer informatie www.baars-bloemhoff.nl

De docenten van de Beemster School voor Meubelmaken vinden het belangrijk dat cursisten een koppeling weten te maken van het traditionele meubelmaken en de nieuwste technieken en materialen.         .

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.