Creatieve bedrijfsuitjes gezocht? Onze workshops bieden mogelijkheden

Een bedrijfsuitje wordt vaak gezien als een verplichting. Dit is best wel jammer, want bedrijfsuitjes zijn meestal bedoeld als teambuilding. Het doel van teambuilding is om de onderlinge samenwerking te bevorderen en hindernissen te overwinnen. De bekende bedrijfsuitjes hebben meestal niet het gewenste effect. Wij weten zeker dat onze creatieve workshops daartoe wél bijdragen.

Even tijd voor elkaar en samen iets ondernemen doet wonderen. Onze workshops zijn niet alledaags en dat maakt het ook zo bijzonder. Als voorbeeld nemen wij een toolworkshop hout herkennen. Overal om ons heen zien we hout. Hout is zo gewoon geworden dat we ‘bijna’ vergeten om het te waarderen. Wij laten u graag kennismaken met diverse houtsoorten. Deze kennis komt altijd van pas. Denkt u er maar eens aan als u een boswandeling maakt of een leuk meubelstuk wilt maken.

Bedrijfsuitjes: voor iedereen

Misschien denkt u dat onze bedrijfsuitjes gericht zijn op meubelmakers in spe. Dit is slechts gedeeltelijk waar, want u hoeft geen meubelmaker te zijn om te kunnen genieten van hout. Veel mensen werken graag met hout, omdat dit hun hobby is. Wist u dat de mooiste kunstwerken van hout zijn gemaakt? Wij vertellen u er graag meer over. Wij organiseren bedrijfsuitjes voor iedereen. Bedrijven vanuit alle windstreken in Noord-Holland kunnen zich aanmelden zoals:

  • Zaandam
  • Zaanstad
  • Alkmaar
  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Haarlemmermeer
  • Hilversum
  • Purmerend
  • Zandvoort

Met hout werken is een aangename bezigheid met collega’s, vrienden of familie. U kunt daarvoor bij ons terecht en een keuze maken uit verschillende workshops. De tijd dat alleen mannen met hout bezig zijn, is ‘gelukkig’ allang voorbij, want steeds meer vrouwen hebben belangstelling voor dit prachtige natuurproduct. Familie uitjes of bedrijfsuitjes worden een heus creatief feest.

Teambuilding: samen creatief bezig zijn verhoogt saamhorigheidsgevoel

Samen creatief bezig verhoogt het saamhorigheidsgevoel en is de ideale basis voor teambuilding. Het is niet alleen gezellig, maar geeft ook zin en voldoening. Als we aan de slag gaan en tegen een probleem aanlopen, vereist dit oplossing. De groep moet buiten de routine om denken en handelen. Soms is onze creativiteit in de loop der jaren een beetje stoffig geworden of weggestopt of zijn we teveel volgens bepaalde routines gaan leven. Misschien is het dan nu tijd om eens een andere weg in te slaan. Wij bieden daarvoor mogelijkheden; in ieder geval geven wij u inspiratie.

Iedereen heeft inspiratie nodig om goed te kunnen functioneren. Talentvolle mensen zien we overal om ons, maar inspirerende mensen veel minder. Waarom? Omdat veel mensen grenzen stellen aan hun fantasie. Vraagt u zich nooit af: wat zou er gebeuren als er geen grenzen waren? Wat zou u dan graag willen doen? In de natuur vinden we de grootste inspiratiebron van allemaal. U vindt er rust, maar er gebeurt van alles om u heen. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens hoeveel houtsoorten er wel niet zijn.

Wilt u alle houtsoorten leren herkennen? Dan maken wij u graag deelgenoot van onze kennis. Na afloop zal niemand meer zeggen dat bedrijfsuitjes of familie uitjes saai zijn. Neemt u maar eens contact met ons op of maak een afspraak. Wij willen u graag ontmoeten.


Aanbevolen berichten