Groepsfoto: de “knappe” koppen die uw handen leren denken

 In Geen categorie

Op deze groepsfoto staan de meeste docenten, assistenten en stafleden van de Beemster School voor Meubelmaken. Ieder kwartaal komen deze mensen, die samen de School vormgeven, bij elkaar om de cursussen te evalueren en beter te maken.

Eigenlijk staan ze nooit op een blog. Die gaat altijd over onze cursisten. Het wordt tijd om ook onze medewerkers af en toe in een blog te belichten.

De docenten en assistenten zijn allemaal parttimers en hebben vaak ook nog een andere baan of een bedrijf. Sommigen als meubelmaker of restaurateur, andere werken in een heel andere sector van de maatschappij.

Gemeenschappelijk hebben ze de liefde voor het vak, de behoefte om hun kennis over te dragen aan anderen en de drive om de School tot een succes te maken.

Dit seizoen bestaat de School 10 jaar. Dat vieren we met verschillende activiteiten. U leest die op onze blogs, onze nieuwsbrieven en op onze website. Maar die 10 jaar zijn ook aanleiding om in de komende periode iets meer over onze medewerkers te vertellen. Als U onze blog blijft volgen komen ze vanzelf langs.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.