Open dag Beemster: 11.000 EURO voor Guatemala!

 In Bedrijfsuitjes, Cursus, Opleiding meubelmaken, Scholing, Workshops

 

30 mei. Hemelvaartsdag: traditioneel open dag in de Beemster. Dus is ook de School vanaf 10 uur open en er komen op deze dag honderden mensen langs. Er zijn workshops en kinderactiviteiten. Er heerst de hele dag een geweldige sfeer.

De bijdragen die mensen betalen om aan een workshop mee te doen komen ten goede aan het Timmerproject Guatemala dat door de School ondersteund wordt.

 

Al eerder werden er in de periode 2018 tot mei 2019 activiteiten georganiseerd waarvan de bijdrage ten goede komt aan het Timmerproject.

Het geweldige resultaat, meer dan €11.000,-, werd door de burgemeester van Beemster, Joyce van Beek, bekend gemaakt en overhandigd aan het bestuur van het Timmerproject.

 

Frans Konijn, eigenaar en inspirator van de School, was erg tevreden door het resultaat. Het geeft ook vertrouwen in de toekomst. De school gaat het 11ejaar van zijn bestaan in.

 

De volgende uitdaging is de Zomerschool die in augustus plaats vindt. Een andere vakantie. Ook voor ouders en kinderen. Een vakantie waar je handen leren denken en je hoofd even vrij heeft.

 

De foto’s bij deze blog zijn gemaakt door Talitha Hoppe.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.