Tom, al 23 jaar achter desk en scherm, doet een mentale investering met hout

 In Opleiding meubelmaken

Tom woont en werkt in Grootschermer. Sinds kort werkt hij voor zichzelf. “Wat ik doe is vrij uniek en niet zo makkelijk uit te leggen. Ik werk in het kader van de privacywetgeving en vertaal wet- en regelgeving voor bedrijven. Ik help ze met de reis van informatie over mensen, door de organisatie heen. Mensen denken dat de privacywet belemmerend is maar je mag best veel doen als je het maar goed beveiligd en je maatregelen goed implementeert. Ik ben een echte techneut en kan daarom binnen technische bedrijven goed de vertaling van strategie naar operaties uitleggen en helpen invoeren”.

Tom ervaart de cursus bij de School als een mentale investering. “Het geeft me veel energie. Je leert op een andere manier denken. Ik was al goed in timmeren, heb veel zelf gedaan aan mijn huis. Toen dat klaar was miste ik het werken met mijn handen en toen vond ik deze School.

Tom’s vader was tegelzetter. “Misschien heb ik mijn handigheid van hem overgenomen. Hoewel ik dus al handig was, is dit toch anders. Het vraagt veel meer aandacht en precisie”. Tom wil na de opleiding 1of 2 dagen vrij zijn om zich te blijven bezighouden met meubelmaken, als hobby en als het lukt ook professioneel.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.