Rien en de kracht van Wera

 In Algemeen, Cursus, Opleiding meubelmaken, Scholing, Workshops

 

Rien de Vreede heeft zijn professionele hart verpand aan een aantal gereedschapsmerken. Wera is daar een van. “Wera is een niet zo bekend Duits merk, maar het is zo goed, sterk, inventief en handig dat ik het graag verkoop. Het is bovendien mooi om naar te kijken. Ik ben dealer van Wera en niet omdat ik daar rijk van wil worden, maar ik deel mijn ervaringen met het merk graag met anderen. Wera heeft voor de (beginnende) meubelmaker prachtige sets bitjes. Ze zijn niet alleen sterk en goed passend, ze hebben ook per maat en soort een andere kleur zodat je ze snel kunt vinden.”

Rien woont in Middenbeemster en heeft daar ook zijn showroom op de eerste verdieping van zijn rietgedekte stolpboerderij. “Iedereen is hier welkom om kennis te maken met dit prachtige gereedschap,” zegt hij.

Van oorsprong is Rien socioloog, caféhouder en effectenhandelaar. Sinds een paar jaar, na cursussen gevolgd te hebben bij de Beemster School voor Meubelmaken verkoopt hij professioneel gereedschap. “Dat komt natuurlijk niet alleen door de cursus meubelmaken, maar het heeft wel mijn inzicht versterkt dat het erg belangrijk is om met goede hulpmiddelen te werken.”

In overleg met Frans Konijn van de School voor Meubelmaken biedt hij (oud)cursisten een set bitjes aan voor een sterk gereduceerde prijs. “Het is belangrijk dat dit ambacht, wat het al moeilijk heeft, blijft bestaan en steeds verbeterd. Daarom wil ik graag kwaliteit aanbieden en hoop dat de “community van meubelmakers” overtuigd raakt van de kracht van Wera!”

www.weragereedschap.nl, Rien 06-46437845

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.