Tot bezinning komen leidt tot meubelmaken

 In Cursus, Opleiding meubelmaken, Scholing

Michelle werkt geconcentreerd aan haar werkstuk onder het toeziend docentenoog van Hans en de helpende handen van assistent Joost.

“Vroeger had ik hier niet voor gekozen”, zegt Michelle. “Ik ben schoonheidsspecialiste geweest en administratief medewerker. Maar eigenlijk is dit wat ik wil, wat ik leuk vind. Ik dacht altijd dat het niet bij meisjes hoorde, meubelmaken en timmeren. Maar ik ben tot bezinning gekomen. Ik mag doen wat ik leuk en goed vind.”

Michelle Visser woont in Zaandam. Zij aarzelt of zij op de blog wil van de Beemster School voor Meubelmaken. “Ik doe niks op Facebook. Ok, misschien dat mijn vriend het leuk vindt, die Facebookt wel. En, deze school is best wel interessant voor Facebookers.

Michelle is gestopt met haar praktijk als schoonheidsspecialiste omdat zij geen ruimte meer had. “Mijn praktijkruimte is nu slaapkamer, afgestaan aan mijn kind toen ik moeder werd. Dit vak is nu mijn toekomst. Ik weet nog niet welke producten ik wil gaan maken maar dat komt wel. Ik doe nu wat ik wil!”

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.